14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleLuis Suarez a provocat SCANDAL după meciul FC Barcelona - Espanol Barcelona

Luis Suarez a provocat SCANDAL după meciul FC Barcelona – Espanol Barcelona

Atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a provocat un scandal pe tunelul ce ducea la vestiare, la finalul meciului cu Espanol Barcelona, informează Mediafax.

Meciul s-a încheiat cu scorul 4-1, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, a anunţat, joi, site-ul rmcsport.com, citând raportul arbitrului.

"După meci, pe culoarul ce ducea la vestiare, Luis Suarez i-a aşteptat pe jucătorii de la Espanol, s-a îndreptat cătrei ei şi le-a spus: «V-am aşteptat, veniţi aici. Sunteţi nişte rebuturi». În urma acestor atacuri verbale a avut loc o încăierare între jucătorii celor două echipe. Personalul de securitate şi stafurile tehnice au încercat să intervină pentru a aplana conflictul", a scris arbitrul Juan Martinez în raport, conform site-ului rmcsport.com.

Conform Catalunya Radio, jucătorul Pape Diop de la Espanol i-ar fi spus lui Suarez în timpul meciului: "Vă voi rupe". Pape Diop a şi fost eliminat în minutul 75, după ce l-a insultat pe internaţionalul uruguayan.

Echipa Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-1), de formaţia FC Barcelona, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '13, '44, Pique '49 şi Neymar '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Caicedo, în minutul 9.

Espanol Barcelona a jucat în dublă inferioritate numerică, după eliminările lui Hernan Perez (minutul 72) şi Pape Diop (minutul 75).

Partida retur se va disputa la 13 ianuarie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...

Indicele Dow Jones a depășit pragul de 40,000 de puncte pentru prima dată în istorie

Indicele Dow Jones Industrial Average al Bursei de la New York a depăşit joi, pentru prima dată, pragul de 40.000 de puncte, în condiţiile...

Dacă Nicușor Dan a avut nevoie de jumătate de milion pentru a speria ciorile din Cișmigiu, un primar ca Șoșoacă o poate face gratis

Ilustrație: Marian Avramescu Candidata partidului pro-rus cu SOS la funcția de primar general al Capitalei, senatoarea Diana Șoșoacă, demonstrează că ar putea fi un...
Ultima oră
Pe aceeași temă