14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleManagerul CSU Craiova: Meciul cu Steaua, din Cupă, va fi ultimul de...

Managerul CSU Craiova: Meciul cu Steaua, din Cupă, va fi ultimul de pe Ion Oblemenco

Felix Grigore, managerul general al CSU Craiova, a declarat că meciul cu Steaua, din sferturile Cupei României, va fi ultimul disputat pe stadionul Ion Oblemenco. În locul vechiului stadion va fi ridicată o arenă modernă.

"Toţi adversarii din prima urnă erau grei, dar Steaua este cel mai greu adversar, este campioana, dar asta nu înseamnă că nu o putem elimina. Am «ratat» în Cupa Ligii, pentru că am fost eliminaţi de Rapid şi nu am mai avut şansa să jucăm pe propriul stadion cu ea, deşi ne doream, dar o vom face acum în decembrie, în ultimul joc pe «Ion Oblemenco». Ăsta cu Steaua e ultimul joc. Chiar ieri am obţinut înţelegere de la autorităţile locale. Vom juca până în decembrie pe «Ion Oblemenco». Nu putem decât să garantăm că vom avea 25-30.000 de suporteri care ne vor împinge de la spate", a declarat Grigore, conform Mediafax.

Felix Grigore a afirmat că partida cu Steaua, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, programată la finalul lunii februarie împotriva Stelei, se va disputa pe Stadionul Extensiv. "Va fi stadionul plin în cupă. Suntem pe primul loc în România la numărul de suporteri pe teren propriu, cu atât mai mult că vom aduce pe Steaua în Cupa României. Primul joc din retur de pe teren propriu este cu Steaua acasă, numai că îl vom disputa pe «Extensiv»", a completat Grigore.

Oficialul craiovean a precizat că îşi doreşte ca divizionara secundă CS Mioveni să îi chinuie din punct de vedere fizic pe jucătorii echipei CFR Cluj, pe care CSU o va întâlni în ultima etapă a turului, la câteva zile după meciul din sferturile de finală ale Cupei României. "O surpriză frumoasă au fost cei de la Mioveni în această ediţie a Cupei României. Îi ţin pumnii să treacă de cei de la CFR, mai ales că noi, după jocurile din Cupa României, vom merge în deplasare la CFR şi vreau ca jucătorii de la Mioveni să îi chinuie 120 de minute", a adăugat Grigore.

Întrebat dacă antrenorul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, nu se va supăra pentru că nu va juca el împotriva Stelei, Felix Grigore a răspuns: "Claudiu Niculescu voia pe Steaua? O să-i treacă supărarea, pentru că de Steaua nu putea să treacă, doar noi putem trece de Steaua, iar el va putea să treacă de CFR Cluj."

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia CS Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, conform tragerii la sorţi de miercuri de la Casa Fotbalului.

Cele mai citite

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă