10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleManchester United a jucat ca Brazilia cu Germania. Eliminată la scor de...

Manchester United a jucat ca Brazilia cu Germania. Eliminată la scor de o echipă din liga a 3-a!

Manchester United a devenit în doar 2 sezoane, dintr-un club de legendă, într-o echipă demnă de cascadorii râsului. Ultima peripeție a "diavolilor roșii" a fost eliminarea din turul al doilea al Cupei Ligii de către o echipă din Liga a treia. MK Dons s-a impus cu un nesperat 4-0 în fața elevilor lui Van Gaal.

Manchester United a evoluat în ultimul meci precum Brazilia cu Germania, scor 1-7, în semifinalele Cupei Mondiale. Nici măcar Louis Van Gaal, care a dus Olanda până pe locul 3 la Cupa Mondială din Brazilia, nu dă semne că poate face ceva pentru a repune pe picioare Manchester United. Gigantul fotbalului britanic primește lovitură după lovitură, iar înlocuirea lui Moyes, atât de urât de fani pentru rezultatele slabe din sezonul trecut, cu fostul selecționer olandez pare să nu fi schimbat nimic. Ba din contră debutul lui Moyes a fost mult mai bun decât al lui Van Gaal.

Ultima drama suferită de "diavoli" a avut loc pe stadionul municipal din Milton Keynes, un oraș din sudul Angliei. Aceasta este fără îndoială una dintre cele mai strălucite victorii ale clubului MK Dons, care spre deosebire tradiția de zeci de ani a lui Manchester, acesta are o istorie care datează doar din 2004. Tânăra echipă s-a impus prin golurile marcate de Grigg (25, 63) și Afobe (70, 84). Iar ca umilința să fie și mai mare cel de-al doilea gol a fost marcat de Grigg cu pieptul din 7-8 metri. În timp ce De Gea a fost inexistent în poartă, nici coechipierii săi nu au reușit să pună presiune prea mare pe adversar.

Echipa din Premier League și-a egalat un record negativ care data din 1956, o dată cu înfrângerea în fața unei echipe dintr-o ligă inferioară, după 58 de ani de ultimul astfel de eveniment. Întâmplarea face ca și atunci să fi fost învinsă tot cu 4-0, de către Bristol Rovers.

Manchester United a avut un start dezastruos de sezon, după primele 2 etape având un singur punct. Van Gaal a debutat la United cu două înfrângeri, a doua cu MK Dons și un egal. Problema pentru selecționerul olandez și elevii săi va fi când vor da piept cu granzii din Premier League, începând cu etapele 9-10.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă