15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleManchester United face o nouă mutare de senzație: Radamel Falcao, sub comanda...

Manchester United face o nouă mutare de senzație: Radamel Falcao, sub comanda lui Van Gaal

Manchester United dă o nouă lovitură pe piața transferurilor, o dată cu aducerea lui Radamel Falcao sub comanda lui Louis Van Gaal. Starul lui AS Monaco va veni sub formă de împrumut, pentru un an de zile, pe Old Trafford.

United va plăti și o sumă de 12,5 milioane euro, conform presei britanice, pentru a-și asigura serviciile columbianului. De asemeni englezii vor contribui cu o sumă importantă la salariul substanțial al columbianului, de nu mai puțin de 375.000 euro pe săptămână, plătit în prezent de Monaco.

Atacantul de 28 de ani se alătură astfel unei impresioante liste de achiziții făcute de Manchester în această vară, precum: Angel Di Maria, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo sau Daley Blind. De asemeni clubul britanic l-ar mai putea aduce tot de la Monaco și pe mijlocașul Joao Moutinho, în schimbul unei sume de sub 20 milioane euro.

Manchester United, Arsenal dar și alte cluburi mari ale Europei s-au luptat pentru a obține transferul lui Falcao. United va avea cel mai probabil o opțiune de cumpărare a jucătorului la finalul perioadei de împrumut.

Ultimele transferuri importante ale verii au loc astăzi, după data de 1 septembrie fereastra de transferuri fiind închisă în cele mai mari campioante europene. După această dată cluburi vor mai putea obține doar semnăturile jucătorilor liberi de contract.

Cele mai citite

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă