12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMaradona, implicat într-un nou scandal

Maradona, implicat într-un nou scandal

Maradona nu poate sta departe de scandal. Fostul mare fotbalist argentinian a fost implicat într-o încăierare în faţa unui club de noapte din localitatea croată, Dubrovnik.

Incidentul a avut loc după ce un bărbat l-a filmat pe fostul fotbalist. În altercaţie au fost implicaţi şi însoţitorii lui Maradona.

Poliţia locală a confirmat faptul că a avut loc un incident, dar a precizat că nu a intervenit deoarece nu a existat nicio plângere.

Acest incident vine la o lună după ce Maradona a fost filmat lovind un jurnalist argentinian pentru că i-ar fi făcut cu ochiul fostei sale soţii, potrivit Mediafax.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă