12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleMarcelo Bielsa, Mourinho al Franței, după ce a încheiat pe primul loc...

Marcelo Bielsa, Mourinho al Franței, după ce a încheiat pe primul loc în Ligue 1

Echipa Olympique Marseille a încheiat turul Ligue 1 pe primul loc, devenind astfel campioană de toamnă. Echipa lui Marcelo Bielsa a uimit Franța după ce a reușit să depășească echipa multimiliardară PSG.

Marseille a învins formaţia OSC Lille, scor 2-1, în etapa a XIX-a a primului eşalon francez. Noul Stade Velodrome a fost plin ochi, toate cele peste 60.000 de locuri fiind ocupate. Eforturile lui Bielsa, care a schimbat radical evoluția echipei de când a preluat-o, sunt cu atât mai importante cu cât argentinianul a avut un buget limitat. Echipa sa valorează de trei ori mai puțin față de PSG.

Olympique Marseille are 41 de puncte, în timp ce următoarea clasată, Paris Saint-Germain, care a remizat sâmbătă cu Montpellier, scor 0-0, are 38 de puncte.

Pe locul trei în clasamentul campionatului Franţei se află Olympique Lyon, cu 39 de puncte, după ce a învins, duminică seară, în deplasare, formaţia Girondins Bordeaux, scor 5-0.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă