11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMarele derby Steaua-Dinamo, meci egal

Marele derby Steaua-Dinamo, meci egal

UPDATE 22.25: Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

UPDATE 21.50: Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti sunt la egalitate, 1-1, din min. 48 al partidei care are loc duminică seara pe pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Steaua a deschis scorul prin autogolul lui Steliano Filip, care a trimis în propria poartă, după o minge preluată în careu de Adrian Popa (16). Dinamo a egalat în min. 48, prin francezul Eddy Harlem Gnohere, intrat la pauză. 

====

Steaua Bucureşti o conduce pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 din min. 16 al partidei care are loc duminică seara pe pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Steaua a deschis scorul prin autogolul lui Steliano Filip, care a trimis în propria poartă, după o minge preluată în careu de Adrian Popa (16). 

Echipele de fotbal Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti au marcat 'Ziua Sportului Curat', duminică seara, pe Arena Naţională, înaintea eternului derby, din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I. 

Jucătorii celor două echipe şi toţi arbitrii au intrat pe teren cu tricouri pe care scria ''Sport Curat'', iar formaţiile au prezentat un banner pe care se putea citi ''Rivali pe teren, împreună pentru un sport curat''. 

Potrivit Agerpres, gestul a avut loc la îndemnul Ligii Profesioniste de Fotbal, la iniţiativa Agenţiei Naţionale Anti-Doping, ziua de 10 aprilie fiind declarată ''Ziua Sportului Curat'', România alăturându-se ţărilor semnatare ale Codului Mondial Anti-Doping. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă