19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleMarica, bucuros de victoria contra Greciei, dar regretă că va rata meciul...

Marica, bucuros de victoria contra Greciei, dar regretă că va rata meciul cu Ungaria

Primele reacții ale tricolorilor de după victoria României cu Grecia, din preliminariile Euro 2016, anunță o campanie optimistă, care a debutat la Atena. Ciprian Marica a declarat că întreaga echipă este bucuroasă de victorie. Atacantul regretă totuși faptul că va rata meciul cu Ungaria, după ce a fost eliminat în meciul contra grecilor.

"Suntem cu toţii foarte bucuroşi, am venit aici montaţi, concentraţi, să nu repetăm greşelile din dubla manşă pe care am pierdut-o (n.r. – în barajul pentru Cupa Mondială). Suntem mândri că suntem români şi că în seara asta am câştigat. Am fost echipa mai bună. Păcat că am suferit în a doua repriză prin eliminarea mea. Un jucător cu experienţă ca mine nu avea voie să facă greşeala asta. Suntem bucuroşi, dar mă gândesc că ratez meciul de acasă cu Ungaria", a declarat Ciprian Marica, potrivit Mediafax.

După ce a înscris din penalti, în minutul 10, Marica a fost eliminat în minutul 53 pentru cumul de cartonașe și va rata meciul cu Ungaria de pe 11 octombrie.

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de România în faţa Greciei, scor 1-0, în preliminariile Campionatului European din 2016, că această victorie este normală şi meritată.

"Grecii nu şi-au creat foarte multe ocazii. Colegii mei au depus un efort foarte mare având în vedere că am jucat în minus. Din punctul meu de vedere ei sunt eroii, nu sunt eu. Ne doream foarte mult să obţinem un rezultat bun. Am învins, sperăm să o ţinem tot aşa. Având în vedere cum s-a desfăşurat jocul este o victorie normală şi meritată. Dedic victoria tuturor românilor", a spus Tătăruşanu la Digi Sport.

Reprezentativa României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu naţionala Greciei, duminică seară, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în prima etapă a grupei F, joc în care "tricolorii" au evoluat în inferioritate numerică din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, în minutul 10, din penalti.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă