12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleMarica și Roman, patru goluri marcate la echipele de club. Cum au...

Marica și Roman, patru goluri marcate la echipele de club. Cum au rezolvat meciurile pentru Konyaspor și Toulouse

Atacantul Ciprian Marica și mijlocașul Mihai Roman au fost decisivi în partidele amicale disputate de echipele lor de club, Konyaspor, respectiv Toulouse.

Konyaspor s-a impus, marţi, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei saudite Al Nassr. Marica a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Rangelov, şi a înscris în minutele ’50 şi ’90.

Celelalte două goluri au fost marcate de Bardakci ’67 şi Ugur ’88.

Live Score Steaua – Partizan: miercuri, ora 21.30. Urmărește AICI cele mai importante faze ale meciului

Mijlocaşul Mihai Roman a marcat golurile echipei Toulouse în meciul amical cu formaţia spaniolă Alaves, scor 2-1. Roman a marcat în minutele 36 şi 43, după ce Alaves deschisese scorul prin Guichon ’28.

Mihai Roman a suferit două accidentări grave de când a fost achiziţionat de la Rapid în 2013, fiind indisponibil mai multe luni, însă a revenit în forță în fotbalul francez.

Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Mari personalități artistice vor fi prezente la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu din iunie

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale...
Ultima oră
Pe aceeași temă