8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMassone a vrut să ia Rapidul cu vorbe goale. Zamfir îl acuză...

Massone a vrut să ia Rapidul cu vorbe goale. Zamfir îl acuză de şantaj

Adrian Zamfir, fostul acţionar majoritar al FC Rapid care și-a vândut acțiunile lui Valerii Moraru, a răspuns acuzațiilor lui Angelo Massone. Fostul patron îl acuză la rândul său pe italian că a venit doar cu vorbe goale, iar acum încearcă să şantajeze.

"Să fie serios cu plângerea penală, pentru că şi eu pot să îi fac plângere penală pentru şantaj. Massone a dovedit că este un om care nu ştie să piardă. A avut un start mult mai bun decât Moraru, dar el a venit să cumpere Rapidul cu vorbe frumoase şi mâinile în buzunare. Proiectul lui e foarte bun, dar nu a venit cu bani", a declarat Zamfir, conform Mediafax.

Fostul acţionar rapidist este de părere că prin ameninţările cu plângerea penală Angelo Massone încearcă să se dezvinovăţească faţă de o persoană din Italia. "Cine a vrut cu adevărat să preia Rapidul l-a preluat. Dacă Massone consideră că o echipă de talia Rapidului se poate prelua doar cu vorbe şi ameninţări nu o să facă nimic. Mie nu îmi e teamă de nimic, probabil că prin ameninţările astea vrea să se dezvinovăţească în faţa cuiva din Italia. A avut ocazia să discute cu suporterii, însă nu i-a convins. Suporterii mi-au zis că el vorbeşte frumos dar nu spune nimic concret", a precizat Zamfir.

Investitorul italian Angelo Massone, care a negociat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va face plângere penală pentru fraudă împotriva fostului acţionar Adrian Zamfir şi a administratorului judiciar Cristina Andronache.

Massone se consideră acţionar majoritar al clubului în baza unui contract de vânzare-cumpărare semnat cu Adrian Zamfir, cel care susţine că i-a fost prezentat de administratorul judiciar drept deţinătorul a peste 99 la sută din acţiunile grupării giuleştene.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, a devenit, la 25 iulie, noul acţionar majoritar al FC Rapid, preluând 75 la sută din cele 80 de procente deţinute de suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Răzvan Căprăroiu şi Iulian Udrea. Trei dintre fani au rămas cu câte 1 la sută, iar unul dintre aceştia cu 2 la sută din acţiuni.

Luni, Moraru şi-a majorat portofoliul de acţiuni la SC FC Rapid SA, ajungând la 94,72 la sută după ce a achiziţionat şi cele 20 de procente pe care le mai deţinea Adrian Zamfir.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă