8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMăsuri de ordine la meciul Steaua - Dinamo: peste 1000 de jandarmi...

Măsuri de ordine la meciul Steaua – Dinamo: peste 1000 de jandarmi mobilizați

Jandarmeria Capitalei a mobilizat peste 1000 de jandarmi în vederea meciului dintre Steaua și Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a Ligii 1, care se va disputa pe Arena Națională, vineri, de la ora 20.30.

Spectatorii vor putea intra pe stadion începând cu ora 18.00. Accesul suporterilor echipei Steaua Bucureşti se va face prin intrările situate pe B-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu iar intrarea din B-dul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo Bucureşti.

"Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

Recomandări pentru spectatori

"Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator", se mai arată în comunicatul Jandarmeriei.

Steaua va întâlni FC Dinamo, pe Arena Națională, în primul meci dintre cele din acest sezon. În ultimele partide, disputate în Cupa României, Steaua s-a calificat în sferturile competiției, în timp ce Dinamo a fost eliminată de CS Mioveni.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă