16.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia și Muntenegru au terminat la egalitate, 1 - 1, pe Cluj...

România și Muntenegru au terminat la egalitate, 1 – 1, pe Cluj Arena

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, în primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Tricolorii au fost foarte aproape de a obține victoria la debutul germanului Christoph Daum ca selecționer al României, dar în ultimele secunde ale prelungirilor Nicolae Stanciu a ratat un penalty. Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspeții au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). 

—————-

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului sunt la egalitate, 0-0, la pauza meciului de pe Cluj Arena, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

———————–

Meciul de fotbal România – Muntenegru a început duminică, la ora 21,45, pe stadionul Cluj Arena.

România a început în următoarea formulă: Pantilimon – Benzar, Moţi, Grigore, Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi, Stanciu, Stancu – Andone.

Echipa oaspeților este formată din Bozovici – Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici – Marusici, Vesovici, Scekici, Bakici – Jovetici – Beqiraj.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Percheziții ale Parchetului European în Capitală, pentru fraude cu echipamente medicale în timpul pandemiei

Parchetul European anunţă că a efectuat, astăzi, cinci percheziţii în Bucureşti, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 8 milioane de euro care...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Raport BNR: Rata anuală a inflației va avea o traiectorie în scădere: 4,9 la sută, la sfârșitul anului

Rata anuală a inflației IPC (indicele prețurilor de consum) se va menține pe o traiectorie descendentă pe cvasitotalitatea intervalului proiecției, însă ritmul dezinflației este...
Ultima oră
Pe aceeași temă