13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAvancronică: Meciurile care decid finala Ligii Campionilor. Vezi pronosticurile

Avancronică: Meciurile care decid finala Ligii Campionilor. Vezi pronosticurile

Liga Campionilor se apropie de finalul unei ediții pline de dramă și care nu a fost lipsită de surprize. Doar două echipe vor mai rămâne în competiție, în urma duelurilor de marți și miercuri.

Bayern München sau FC Barcelona, împotriva Real Madrid sau Juventus, astfel va arăta finala din 6 iunie, de la Berlin. Catalanii și-au luat o opțiune serioasă nu doar la calificarea în finală, ci chiar la câștigarea trofeului, după ce au spulberat un Bayern, fără Ribery sau Robben, cu scorul de 3-0, în meciul tur. În schimb partida dintre Real și Juventus va rămâne una a surprizelor, după un 2-1 pentru italieni, la Torino.

Duelul de la München, care are loc marți, de la ora 21.45, este unul în care Bayern trebuie să realizeze imposibilul. Nemții au mai întors un rezultat negativ, în sferturi, când, după 1-3 pe terenul FC Porto, s-au impus cu 6-1, acasă. Barcelona nu este Porto, iar catalanii sunt cu atât mai motivați, cu cât au ajuns foarte aproape de o nouă triplă: Campionat – Cupă – Liga Campionilor. Nemții, care porneau cu a doua șansă și înaintea duelului de pe Camp Nou, vor putea cu greu să se impună, chiar și cu un gol diferență.

La Madrid este de așteptat să se joace fotbal total, miercuri, de la 21.45, după ce Realul a ajuns în corzi. Carlo Ancelotti este aproape de cel mai catastrofal sezon al galacticilor din ultimii ani. Campionii Europei vor duce o luptă crâncenă pentru singurul titlul la care mai au șanse reale. Va fi greu pentru Juventus să meargă mai departe fără să înscrie, iar un gol dat de madrileni în prima repriză va scoate la atac mașinăria italiană.

Pronosticuri

Dezechilibrul produs între Bayern și Barcelona încă după prima manșă face ca unul dintre cele mai des întâlnite pronosticuri, în funcție de cotele de la casele de pariuri, să fie un 1-1, scor final. Totuși, cu Robben indisponibil pentru tot restul sezonului și cu Ribery incert pentru retur, este foarte probabil ca Barcelona să forțeze, mai ales în repriza a doua, un 2-1.

Real Madrid este văzută în continuare ca favorită de către casele de pariuri, în dubla manșă cu Juventus, iar o victorie a galacticilor, cu 1-0/2-0, este dată ca rezultatul cel mai probabil. În ciuda scorurilor pe care s-a pariat, un pronostic mai probabil ar putea fi un 2-1 pentru galactici, iar dubla manșă să fie decisă după timpul regulamentar.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă