9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleMeciul tur dintre Steaua și Manchester City, din turul play-off-ului UEFA Champions...

Meciul tur dintre Steaua și Manchester City, din turul play-off-ului UEFA Champions League, rețeta succesului financiar pentru gruparea roș-albastră

Steaua București este în grafic pentru calificarea în grupele UEFA Champions League, asta după ce roș-albaștrii și-au asigurat deja un loc în grupele Europa League, după succesul contra celor de la Sparta Praga.

Britanicii de la Manchester City reperezintă un adversar extrem de puternic în acest moment pentru accesul în grupele celei mai titrate competiții inter-cluburi.

În timp ce Laurențiu Reghecampf se gândește la clipa duelului cu trupa lui Pep Guardiola, patronul echipei, Gigi Becali, este bucuros pentru ziua în care englezii vor fi prezenți pe Arena Națională. Finanțatorul roș-albaștrilor știe că un astfel de duel nu este unul care să apară la fiecare clipă, astfel că ia în calcul să fixeze niște prețuri la bilete care să-i aducă încasări record pentru ultimii doi ani.

Sezonul 2013-2014 rețeta succesului financiar pentru roș-albaștrii

Chiar dacă cei din apropiere, inclusiv staff-ul administrativ al echipei, i-au spus că la acest meci trebuie să fie iar o asistență record, Becali pare tentat, potrivit prosport.ro, să repete rețeta de la meciul cu Chelsea, din faza grupelor UCL, sezonul 2013-2014. 

Atunci s-au vândut doar 37.000 de bilete, în condițiile în care cel mai ieftin tichet, de la peluză, a costat 90 de lei. Reghecampf a spus atunci că și-ar fi dorit ca stadionul să fie plin, dar mulți dintre fani au preferat să rămână în fața televizoarelor, nefiind convinși că Steaua o poate învinge pe gruparea londoneză.

Cu toate acestea, Steaua a avut încasări de 1,4 milioane de euro, adică exact cât ar trebui să plătească aum Becali pentru a-l lua pe Florin Tănase de la Viitorul. Telenovela transferului pe care Steaua încearcă să-l realizeze prin aducerea jucătorului Tănase de la Viitorul Constanța are o bază în succesul financiar după meciul cu britanicii, de la București.

Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...
Ultima oră
Pe aceeași temă