13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleMesaje de ziua lui Hagi: "Idolul copilăriei mele", "Ai contribuit decisiv la...

Mesaje de ziua lui Hagi: “Idolul copilăriei mele”, “Ai contribuit decisiv la cariera mea”, “Mulți ani, prieten drag!”

Ajuns la vârsta de 50 de ani, Gheorghe Hagi, este sărăbtorit de mai mulți sportivi români. "Regele" a primit mesaje din partea căpitanului naționalei Ciprian Marica, pugilistului Lucian Bute și a fostei gimnaste Nadia Comăneci.

"La mulţi ani, Gheorghe Hagi şi de aici, din Turcia, locul unde ai revoluţionat fotbalul! Ai fost idolul copilăriei mele, eşti şi vei fi în continuare un model pentru mine. De aia sunt emoţionat şi acum când ne vedem! Îţi mulţumesc pentru că datorită ţie mi-am găsit drumul în viaţă. În copilărie am început sportul cu înot şi tenis, dar seara fugeam la bunica să pot să urmăresc meciurile României la CM din SUA! Părinţii credeau că dorm, dar eu îmi scriam cu pixul HAGI pe tricou şi ieşeam în stradă, să mă bucur cu mulţimea de reuşitele tale şi ale celorlalţi tricolori! La fiecare miuţă jucată în spatele blocului am vrut să fiu Hagi, era bătaie mare printre copii ca să-ţi poarte numele. Am mers apoi la fotbal ca să-ţi calc pe urme! Mulţumesc, Gică! Sau cum se spune aici, în Turcia, când vede cineva o imagine cu tine, I love you, Hagi!", a fost mesajul postat de atacantul Ciprian Marica pe contul său de Facebook.

Citește și FOTO Hagi 50 de ani: Zece mari fotbaliști, născuți în ziua "Regelui". Vârstă rotundă și pentru Ronaldo

"Astăzi, omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe, să încerc mereu mai mult şi să reuşesc în ceea ce fac, împlineşte frumoasa vârstă de 50 de ani! Îi doresc multă sănătate și să fie fericit alături de cei dragi lui. La mulţi ani, Gheorghe Hagi!", i-a transmis Halep pe rețelele de socializare.

"La Mulţi Ani Regelui Sportului în ‪#‎România‬! Gheorghe Hagi. Îmi amintesc cu mari emoţii anul 1994 cand ieşeam în stradă alături de milioane de alţi români şi mă bucuram la maxim de rezultatele echipei naţionale conduse de unicul ‪#‎Hagi‬! Acele momente au contribuit decisiv la decizia mea de a urma o carieră în sport", a scris și Lucian Bute.

Pugilistul a postat şi două fotografii, una de la CM 1994, cu numărul 50, vârsta la care a ajuns Hagi și una în care apar cinci tricouri cu numărul fostului internaţional român, zece.

Vezi și FOTO. Gică Hagi 50 de ani: "Copilul teribil" al Sportului, starul lui Real Madrid, "Rege" la națională și la Galatasaray

"La mulţi ani, prieten drag!", a scris Nadia Comăneci, pe pagina personală de Facebook. Alături de mesaj, fosta gimnastă a publicat şi o fotografie în care apare alături de Gheorghe Hagi.

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, născut la 5 februarie 1965, la Săcele, a împlinit, joi, vârsta de 50 de ani.

Hagi își sărbătoreşte ziua de naștere în Antalya (Turcia), acolo unde se află într-un stagiu de pregătire cu FC Viitorul.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă