6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMesajul lui Iordănescu înaintea dublei cu Ungaria și Grecia. Care sunt obiectivele...

Mesajul lui Iordănescu înaintea dublei cu Ungaria și Grecia. Care sunt obiectivele tricolorilor

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat că România “va încerca să joace fotbal” în meciul de la Budapesta din preliminariile Euro 2016. Selecționerul a spus că următoarele două partide vor fi cele mai importante din această campanie.

“Urmează cele mai importante două meciuri pe care le are echipa naţională, ţinând cont de situaţia din grupa noastră şi de diferenţa dintre cele trei selecţionate (n.r. – România, Ungaria şi Grecia) şi de perspectivele pe care le avem. Ne ducem la Budapesta să jucăm fotbal şi să obţinem un rezultat bun. Dacă trebuie să ne apărăm, ne vom apăra. Dacă vom avea încredere şi vom putea să atacăm, vom ataca. În niciun caz nu mergem acolo să facem un joc de ciupeală. Echipa naţională reprezintă România şi indiferent de situaţia prin care trece vă promit că ea va încerca să joace fotbal”, a spus tehnicianul, potrivit Mediafax.

Citește și Iordănescu: “În ce îl privește pe Budescu lucrurile sunt CLARE.” Ce îi cere selecționerul!

El a menţionat că jucătorii maghiar vor fi cu siguranţă influenţaţi de atmosfera pe care o vor face suporterii proprii în tribune. “Întotdeauna între România şi Ungaria a fost o rivalitate extraordinar de mare. De-a lungul timpului am câştigat, am pierdut… Sunt convins că această presiune se va simţi. Sunt sigur că presiunea tribunei va influenţa mult jocul Ungariei. Şi ei îşi doresc o calificare. Ne despart trei puncte în clasament, iar jocurile următoare pot schimba situaţia actuală în grupă. Noi vom face tot ce ne stă în putinţă să ne menţinem actuala poziţie”, a adăugat antrenorul.

Iordănescu a afirmat că de la primul antrenament, programat astăzi, de la ora 18.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, vor lipsi portarul Ciprian Tătăruşanu şi mijlocaşul Gabriel Torje, care vor ajunge la Bucureşti în această seară.

De asemenea, trei fotbalişti din lot se confruntă cu probleme medicale. “Avem şi trei jucători cu probleme de sănătătate pe care mi le-a comunicat doctorul echipei. Este vorba despre Chiricheş, Claudiu (n.r. – Claudiu Keşeru) şi Steliano Filip. Sperăm să depăşim aceste probleme”, a precizat Iordănescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă