14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMessi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sâmbătă seară, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, deţinător unic al recordului de goluri marcate în campionatul Spaniei, cu 253 de reuşite.

Messi a înscris în minutele 21, 72 şi 77 ale partidei cu Sevilla.

Pe locul doi în topul celor mai buni marcatori din istoria campionatului Spaniei se află Telmo Zarra, jucător emblematic al echipei Athletic Bilbao în anii 1940-1950, care a înscris 251 de goluri în 270 de meciuri, potrivit Mediafax.

Argentinianu este şi deținător al recordului de goluri înscrise în Liga Campionilor, cu 71 de reușite,  la egalitate cu jucătorul echipei Real Madrid, Raul Gonzales.

Messi le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut de-a lungul timpului şi a menţionat, într-un mesaj postat pe Facebook, că atunci când a marcat prima dată în campionatul Spaniei nu şi-a imaginat că va depăşi vreun record, cu atât mai puţin pe cel al lui Zarra.

"Când am marcat acest gol (n.r. – Messi a ataşat un filmuleţ cu el marcând), primul în la Liga, nu îmi imaginam că voi depăşi vreun record, cu atât mai puţin pe cel al marelui Telmo Zarra. Am reuşit acest lucru datorită susţinerii multor persoane care m-au ajutat în aceşti ani. Recordul este pentru ei toţi. Mulţumesc pentru că aţi fost mereu alături de mine. Vreau să dedic această performanţă şi celor care nu mai sunt printre noi. Nu vă voi uita niciodată. Vă mulţumesc tuturor!", a notat Messi.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă