11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleMessi, Neymar, Barcelona! Spectacol în La Liga, 6-0 cu Granada

Messi, Neymar, Barcelona! Spectacol în La Liga, 6-0 cu Granada

Barcelona este lider autoritar în Spania, după 6 etape, în care nu au primit niciun gol, dar a marcat 17. Deși a remizat etapa precedentă, 0-0 cu Malaga, Barcelona a învins-o pe Granada cu 6-0 în ultima etapă, luându-și astfel o opțiuni importantă la câștigarea titlului.

Neymar și Messi au făcut spectaco pe Camp Nou, cei doi marcând 5 dintre golurile catalanilor. Brazilianul de 22 de ani al Barcelonei a reușit un hat-trick, ajungând la 6 goluri în Primera Division. El este urmat în clasament de Messi, care a marcat de două ori împotriva Granadei. Nu în ultimul rând o contribuție importantă, în meciul din ultima etapă, a avut-o și noul transfer al catalanilor, Ivan Rakitic, care a marcat golul de 2-0.

Cu 16 puncte din 18 posibile, Barcelona se află pe primul loc în Spania, fiind urmată de Atletico, cu 14 puncte.

Dacă în anii anteriori principala amenințare a catalanilor venea din partea lui Real, campioana de anul trecut, Atletico, rămâne periculoasă și în acest debut de sezon. Elevii lui Diego Simeone au făcut instrucție cu o altă forță a fotbalului spaniol, FC Sevilla, pe care au învins-o în ultma etapă cu scorul de 4-0.

Cu toate că au învins Villareal, scor 2-0, galacticii se află doar pe locul 5 în Primera. Real Madrid a avut 2 eșecuri și 4 victorii în primele etape, astfel că are de recuperat în fața principalelor rivale, Barcelona și Atletico.

Clasamentul în Spania: Barcelona 16 pct. (+17 golaveraj), Atletico 14 (+7), Valencia 13 (+11), Sevilla 13 (+2), Real Madrid 12 (+11). Valencia încă nu a jucat etapa a 6-a, urmând să întâlnească Real Sociedad, în deplasare, echipa care a demolat-o pe Real cu 4-2.

 

Cele mai citite

Loredana Groza mărturisește ce fotbalist a fost primul ei “crush”. “Decupam pozele cu el din ziare!”

Loredana Groza a fost prezentă pe terenul unde se antrenează Generația de Aur, pe "Arcul de Triumf", pentru meciul din 25 mai. Artista va...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă