11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleMihai Teja, înaintea meciului cu Pandurii: Cupa Ligii este importantă pentru Dinamo

Mihai Teja, înaintea meciului cu Pandurii: Cupa Ligii este importantă pentru Dinamo

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mihai Teja, a spus că meciul cu Pandurii, din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, este unul important deoarece această competiție este unul dintre obiectivele clubului.

"Începem un nou sezon, încep meciurile oficiale, îi mulţumim lui Dănciulescu pentru că a calificat echipa în semifinalele Cupei Ligii. Este un trofeu important pentru Dinamo. Sper ca mâine (n.r. – marţi) să facem un joc bun pe care să-l câştigăm. Tot timpul mai este de lucru, să îmbunătăţim, nu putem fi o echipă perfectă de la început, dar eu sper ca prin ceea ce am făcut de când suntem împreună să putem să arătăm pe teren. Orice trofeu este important pentru Dinamo, orice trofeu este un obiectiv. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun şi să ajungem în finală. În afară de Cosmin Matei, nu avem niciun jucător indisponibil. Jucătorii s-au pregătit bine în acest timp, sunt mulţumit de atitudinea lor, de ceea ce au arătat la antrenamente. De aceea îmi doresc să începem cu dreptul. Chiar dacă suntem la început, trebuie să arătăm că suntem altcineva în meciurile oficiale", a spus Teja, conform Mediafax.

Referitor la situaţia din campionat, Teja a afirmat că Dinamo trebuie să se lupte pentru primele locuri în clasament, ceea ce reprezintă o provocare pentru el: "Dinamo trebuie să se bată pentru primele locuri. Nu mi-e frică, este o provocare pentru mine. Din tot ce am învăţat îmi doresc să transmit echipei pentru a avea rezultate şi a ajunge pe primele locuri în clasament".

Managerul sportiv Ionel Dănciulescu s-a declarat încrezător în şansele echipei sale de a ajunge în finala Cupei Ligii. "Eu cred că jucătorii sunt foarte pregătiţi. Eu îi simt foarte motivaţi. Am mare încredere în jucători şi în staful tehnic. Sperăm ca jucătorii să aplice în teren ceea ce antrenorul le-a transmis. Eu cred că adevărata faţă a lui Dinamo va apărea în perioada imediat următoare. Sperăm să nu treacă foarte mult timp, chiar dacă jucătorii noi mai au de recuperat la pregătirea fizică. În aceste două stagii de pregătire am întâlnit echipe foarte bune, ne-am dat seama de nivelul la care ne aflăm. În clasament e o diferenţă mare, dar Pandurii are un lot foarte bun, nu merită această poziţie. Au făcut nişte achiziţii importante pe ultima sută de metri. Sperăm însă ca mâine noi să marcăm mai multe goluri decât ei. Această semifinală se joacă în două meciuri însă, trebuie să fim atenţi", a precizat Dănciulescu.

Oficialul dinamovist consideră că ocuparea locului doi în clasament la finalul actualei ediţii a Ligii I nu este un obiectiv foarte îndrăzneţ, chiar dacă "alb-roşii" se află acum pe poziţia a opta: "Cred că locul doi nu e aşa departe, nu e un loc aşa de îndrăzneţ. Dinamo a fost obişnuită să se bată doar la locul unu. Sperăm să îndeplinim aceste două obiective şi să construim o echipă mai puternică decât a fost până acum".

Partida tur din cadrul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, dintre Pandurii şi Dinamo Bucureşti, se va disputa marţi de la ora 19.00, la Târgu Jiu.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă