13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleMihai Teja, numit în locul lui Moldovan la naționala de tineret a...

Mihai Teja, numit în locul lui Moldovan la naționala de tineret a României

Tehnicianul Mihai Teja a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret a României. Teja îi va lua locul lui Viorel Moldovan, numit secund la prima reprezentativă.

Viorel Moldovan a condus reprezentativa Under 21 în perioada iulie – octombrie, după care a fost cooptat în staful echipei naționale de seniori, ca antrenor secund.

Teja a ocupat postul de antrenor principal la o singură echipă în cariera sa, Universitatea Cluj, acolo unde a antrenat între 24 octombrie 2013 și 5 septembrie 2014. Marea sa realizare este salvarea de la retrogradare a clubului. În cele 30 de partide în care a fost principal Teja a înregistrat 14 victorii, 5 egaluri și 11 înfrângeri.

În vârstă de 36 de ani, Teja și-a început cariera în 2006, ca secund la FC Vaslui. El a mai ocupat același post la Dinamo, Steaua, Khazar Lankaran, Standard Liege și Astra Giurgiu.

Noul selecționer al reprezentativei Under 21 a României va debuta la 13 noiembrie, de la ora 13.00, când echipa de tineret va disputa un meci amical, la Belgrad, contra selecționatei similare a Serbiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă