25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleMinistrul Apărării vrea ca Steaua să reia antrenamentele pe Stadionul Ghencea

Ministrul Apărării vrea ca Steaua să reia antrenamentele pe Stadionul Ghencea

Documentaţia pentru reabilitarea şi modernizarea stadionului din Bulevardul Ghencea va fi depusă la Compania Naţionala pentru Investiţii în cel mai scurt timp, fiind luată în calcul folosirea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal Steaua, susţine ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc.

"Normalitate, respect şi pasiune pentru perfomanţa fotbalistică a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atât eu cât şi Ministerul Apărării Naţionale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le mulţumesc. Documentaţia necesară procesului de reabilitare şi modernizare a stadionului urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.

Luam în calcul utilizarea terenurilor de antrenament de către echipa de fotbal şi încercăm să găsim cât mai rapid soluţii concrete, cu respectarea legislaţiei şi în beneficiul sportului românesc", potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a ministrului Mihnea Motoc, informează News.ro.

Reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale s-au întâlnit, la jumătatea lunii martie, cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, cu care au discutat şi despre depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Gigi Becali declara atunci că reprezentanţii MApN i-au spus că Stadionul Steaua va fi modernizat în vederea EURO 2020 şi va ajunge la o capacitate de 55-60 de mii de locuri de la 28.000 cât are în prezent.

CSA Steaua, care aparţine MApN, şi FC Steaua se află în conflict după ce gruparea sportivă a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de clubul finanţat de Becali. În urma acestui conflict, FC Steaua a părăsit stadionul din Bulevardul Ghecea şi îşi dispută acum partidele de pe teren propriu la Piteşti.

Pe 22 februarie, Ministerului Apărării Naţionale anunţa că marca Steaua a fost evaluată de un evaluator autorizat la suma de 57.306.150 de euro, adăugând că în perioada următoare va fi stabilit prejudiciul adus prin folosirea neautorizată a mărcii timp de zece ani de către clubul de fotbal patronat de Gigi Becali.

 

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...
Ultima oră
Pe aceeași temă