13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleMircea Lucescu, despre confruntarea cu Bilabao: Putem câștiga acest meci!

Mircea Lucescu, despre confruntarea cu Bilabao: Putem câștiga acest meci!

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este încrezător în victoria elevilor săi în confruntarea cu spaniolii de la Athletic Bilbao, din grupele Ligii Campionilor. 

"Nu contează că Athletic Bilbao nu mai are şanse de calificare. Fiecare echipă este motivată şi luptă pentru numele său în Liga Campionilor. Spaniolii au jucători de calitate, Susaeta, Benat, Aduriz, Iturraspe sau Laporte, dar noi avem experienţa necesară pentru a trata un astfel de meci. Un rezultat de egalitate nu ar fi o dezamăgire, dar vom intra pe teren pentru a câştiga. L-am pierdut pe Ordeţ din cauza unei accidentări, dar Kucher este recuperat. El nu are multe antrenamente în picioare, dar va fi ajutat de experienţă", a declarat Lucescu, potrivit unui mesaj adresat suporterilor, postat pe site-ul oficial al campioanei Ucrainei.

Partida Şahtior Doneţk – Athletic Bilbao, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, Lvov. În meciul tur cele două au încheiat cu o remiză albă.

Șahtior este aproape calificată în optimile Ligii Campionilor, având nevoie doar de un egal în această partidă, indiferent care va fi rezultatul în confruntarea Bate Borisov – Porto.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă