9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleMircea Rednic a decis: Pleacă de la Dinamo

Mircea Rednic a decis: Pleacă de la Dinamo

Mircea Rednic (54 de ani) a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la Dinamo şi din vară. Antrenorul nu îşi va mai prelungi contractul scadent la finalul acestui sezon şi afirmă că nimic nu îl poate face să îşi schimbe decizia.

Tehnicianul a lansat "săgeţi" către finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi dezvăluie că nu a fost de acord cu proiectul gândit de omul cu banii de la Dinamo, dar nici cu faptul că multe dintre lucrurile discutate între patru ochi ajungeau în presă.

Negocierile dintre Mircea Rednic și patronul Ionuț Negoiță au eșuat, astfel că antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, va părăsi echipa imediat după finala Cupei și meciul cu Viitorul din Liga 1 etapa a 10 a.  Tehnicianul "câinilor" a dezvăluit că proiectul său este diferit față de cel gândit de Negoiță. 

Cunoscut ca o persoană foarte directă, Rednic preferă să închidă conturile cu alb-roșii, iar partea financiară are, se pare, un rol extrem de important. Ceea ce nu foarte mulți cunosc este că între antrenor și Negoiță a avut loc o discuție legată de majorarea salariului cerută de Rednic. Mărirea salariului cerută de Rednic a însemnat practic dublarea câștigurilor pe următoarele două sezoane, lucru neacceptat de Negoiță.

”Ce să mai zic de salariu, că a apărut peste tot. E o carte deschisă și ce se negociază, dar clauzele alea drăguțe nu au apărut. Nu de negocieri vorbesc, ci de ce s-a întâmplat în ultima perioadă”, a spus Rednic, la conferința de presă de joi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă