14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleMircea Sandu anunță viitoarea destinație a lui Lucescu. Ce echipă va urma...

Mircea Sandu anunță viitoarea destinație a lui Lucescu. Ce echipă va urma după Șahtior

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu a spus că după ce va pleca de la Șahtior Donețk, în această vară, Mircea Lucescu va prelua banca tehnică a unei echipe care luptă la titlu în Turcia.

Sandu anunță ca posibilă destinație pentru Lucescu echipa Fenerbahce și este de părere că românul are șanse mari să câștige titlul cu acest club. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Fenerbahce se află la 3 puncte în spatele liderului Galatasaray, conform Mediafax.

Citește și Mircea Lucescu a pierdut campionat în Ucraina, după ce Șahtior a cucerit 5 titluri la rând

“Mircea Lucescu o să fie în Turcia, începând cu sezonul viitor. La una dintre alea trei. Probabil că la Fenerbahce. Nu cred că se duce în Rusia. Încă de anul trecut a fost căutat de Fenerbahce. Oriunde s-ar duce face treabă. El, dacă are trei ani la dispoziţie, în anul 2-3 câştigă campionatul, se duce în fazele superioare ale Champions League în mod cert”.

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat săptămâna trecută că la finalul sezonului va părăsi gruparea ucraineană, dar contrar informaţiilor din presa turcă nu a discutat până acum cu niciun oficial din Turcia.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtior Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

 

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă