20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleMirel Rădoi, director sportiv la Steaua. Cine este noul antrenor al campioanei

Mirel Rădoi, director sportiv la Steaua. Cine este noul antrenor al campioanei

Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei, va ocupa funcția de director sportiv la campioana României. El va colabora cu italianului Massimo Pedrazzini, care va fi noul antrenor principal.

Rădoi și Pedrazzini vor coordona un staf tehnic din care vor face parte secunzii Nicolae Dică și Daniel Oprița, începând cu sezonul 2015/2016.

“Căpitanul Stelei din deceniul trecut va ocupa funcţia de director sportiv şi va conduce un grup de tehnicieni format, printre alţii, din doi foşti jucători importanţi ai Stelei, Nicolae Dică şi Daniel Opriţa. Rădoi va fi ajutat în startul carierei de tehnician de către Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcţia de antrenor principal, acesta fiind sprijinit de secunzii Dică şi Opriţa. Marius Popa va îndeplini rolul antrenorului de portari la Steaua, în timp ce Nikos Karydas şi Ciprian Pruna se vor ocupa de pregătirea fizică a lotului”, scrie Steaua pe site-ul propriu.

Citește și Becali îl umilește pe noul Rădoi: “Ham, ham? Tu cine ești mă?”

Pedrazzini s-a mai aflat în patru mandate pe banca tehnică a Steliștilor, de trei ori ca secund și o singură dată interimar.

Mirel Rădoi, ajuns la 34 de ani, va fi unul dintre cei mai tineri coordonatori ai staffului tehnic din istoria Stelei. El are ca obiective pentru noul sezon toate trofeele de pe plan intern (Supercupa, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii), dar și calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Rădoi a început deja pregătirea cu noua sa echipă, jucătorii efectuând câteva teste fizice. Steaua are programate, săptămâna aceasta, antrenamente în baza Forex, de la Brașov.

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă