13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMirel Rădoi NU MAI DEMISIONEAZĂ de la Steaua. Cum l-a convins Gigi...

Mirel Rădoi NU MAI DEMISIONEAZĂ de la Steaua. Cum l-a convins Gigi Becali

UPDATE 17:21   Gigi Becali a anunţat, vineri după-amiază, că l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la conducerea tehnică a echipei Steaua după ce acesta îşi anunţase jucătorii la finalul antrenamentului de dimineaţă că demisionează, anunţă Mediafax.

Cei doi au avut o întâlnire de aproape două ore la finalul căreia Becali a declarat: “A fost greu să îl conving pe Mirel să rămână, i-am zis că dacă pleacă acum va rămâne o pată pe cariera lui, iar până la urmă a zis: «Bine, Naşule». Mi-au trebuit două ore să îl conving. I-am zis: «E păcat, munca asta a ta a dat roade din punctul meu de vedere». El nu a cerut nimic, el a zis că îi pare rău că a ieşit aşa“.

Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi este de acord cu decizia sa de a renunţa la câţiva jucători şi de a scădea salariile. “Nu pot să îi spun acum o minciună finului meu, i-am zis: «Bă, ăştia sunt banii». El a înţeles că trebuie să plece doi-trei jucători, a vorbit Argăseală şi cu impresarii şi au zis că putem să discutăm. Poate discutăm şi de o scădere a salariilor“, a spus Becali.

***

Mirel Rădoi i-a anunţat, vineri, pe jucătorii echipei de fotbal Steaua că demisionează, au declarat surse din cadrul grupării roş-albastre, pentru Mediafax.

Rădoi a avut o discuţie cu jucătorii la finalul antrenamentului de vineri, iar aceştia au încercat să îl convingă să renunţe la decizia sa.

Cel care a ocupat în organigrama clubului funcţia de director sportiv le-a explicat jucătorilor că îşi asumă în totalitate vina pentru eliminarea din Liga Campionilor precum şi pentru înfrângerea suferită, joi, cu scorul de 3-0, în meciul cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Sursele citate au afirmat că Rădoi va avea în cursul acestei zile o întâlnire şi cu finanţatorul Gigi Becali.

La finalul partidei cu Rosenborg de joi seara, Mirel Rădoi declara că va continua la Steaua chiar şi în cazul eliminării din Liga Europa.  Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit“, afirma Rădoi joi seara.

 

 

 

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă