14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleMiriuță, după CFR - Brașov 1-2: Nu știu cum să-i mai motivez...

Miriuță, după CFR – Brașov 1-2: Nu știu cum să-i mai motivez pe jucători

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi după partida pierdut, pe teren propriu, în fața Brașovului, însă că nu știe cum să-i mai motiveze, având în vedere că aceștia nu și-au mai primit salariile de câteva luni. Miriuță atrage atenția că elevii să-i s-ar putea să nu facă deplasarea la Botoșani.

"Nu am ce să le reproşez băieţilor. În urmă cu o lună am tras un semnal de alarmă, dar nu poţi juca fără bani. Nu ştiu cum să-i motivez. Dacă nu se va rezolva săptămâna asta, nu ştiu cine va mai juca aici. Nu se poate face performanţă fără bani, mai bine punem lacăt şi ne vedem fiecare de treaba noastră. Eu nu le pot spune jucătorilor să îşi depună memorii. Din câte ştiu, fotbaliştii nu mai vor să joace în meciul cu Botoşani. Există posibilitatea să nu facem deplasarea la Botoşani" , a declarat Vasile Miriuţă, conform Mediafax.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Pentru CFR Cluj a marcat Chanturia '6 (penalti), iar pentru FC Braşov a înscris Constantinescu '44 (penalti) şi '82.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă