22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleMoldovan, prezentat în calitate de selecţioner la naţionalei U21

Moldovan, prezentat în calitate de selecţioner la naţionalei U21

Viorel Moldovan a fost prezentat azi ca antrenor al echipei naţionale de tineret a României, după ce ieri a fost numit în această funcţie.

''Este o mare provocare pentru mine. Am făcut performanță ca jucător și doresc să fac performanță și la naționala de tineret a Românei. Contractul este confidențial și are o durată de doi ani'', s spus Moldovan, potrivit Agerpres.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a fost şi el încântat de numirea fostului antrenor al Rapidului la cârma selecţionatei U21: ''Mă bucur că putem să-l prezentăm pe noul antrenor al echipei naționale de tineret a României, un profesionist, un om integru. Această numire face parte din procesul de reconstrucție a fotbalului''.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu,  a pus că pentru acest post, concurenţa a fost destul de mare: ''Au fost numeroși solicitanți pe acest post, din care am ales 15 dosare. Am analizat cele trei grupe de câte cinci candidați. Am ales cinci finaliști, dintre care s-a impus Viorel Moldovan, după interviuri. În finală au mai fost antrenorii Ionuț Badea, Ionuț Chirilă, Țiți Dumitriu și Ionel Ganea. Am avut în calcul capacitatea profesională, competența, elemente de psihologie și pedagogie, precum și prestanța. Ne trebuia un om cu personalitate pe acest post''.

Anghelescu a menţionat şi obiectivele trasate pentru Moldovan- performanţa şi pregătirea jucătorilor tineri pentru echipa mare.  Proaspăt instalat la cârma selecţionatei de tineret, Moldovan şi-a propus calificarea la următorul Campionat European de tineret.

 

Cele mai citite

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...
Ultima oră
Pe aceeași temă