14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleMoraru îl atacă pe Ganea: Ce a luat cu el antrenorul când...

Moraru îl atacă pe Ganea: Ce a luat cu el antrenorul când a plecat din Giulești

Conflictul dintre fostul antrenor al Rapidului, Ionel Ganea și patronul clubului, Valerii Moraru, atinge cote maxime. Moraru l-a acuzat pe Ganea că ar fi plecat din Giulești și cu bani și cu obiecte care nu i s-ar fi cuvenit.

După ce Ganea a acuzat că Rapidul se află într-o formă slabă din cauza lui Moraru care nu bagă bani în club, acționarul majoritar din Giulești l-a acuzat pe fost antrenor că a plecat cu o stare financiară bună de la club, inclusiv cu un laptop, pe care l-ar fi luat deși era al clublui, și în urma sa a lăsat jucători sub nivelul Ligii I.

Moraru i-a răspuns lui Ganea printr-un comunicat, postat pe site-ul oficial al Rapidului:

”Nu ezitați de fiecare dată atunci când  presa vă bagă în seamă să vă luați de Rapid și de conducerea clubului. Aruncați cu fraze și cuvinte pe care nu întotdeauna le cunoașteți înțelesul.

Nu mai  aveți pe cine alerga și strânge de gât și vreți să vă descărcați nervii pe clubul nostru. Și sunteți supărat pe noi deoarece la plecarea din club ați luat «doar» trei salarii în avans și un laptop al clubului  și ne-ați lăsat mulți jucători ceruți de dumneavoastră ce nu au putut face față rigorilor primei divizii?

Lăsați Rapidul în pace care cu bune cu rele a supraviețuit datorită suporterilor și a celor ce îi conduc destinele în acest moment. Este prima și ultima oară când replicăm la răutățile pe care le lansați. De acum încolo vă ignorăm!”.

Ionel Ganea a antrenat clubul Rapid timp de 9 etape, în turul campionatului. El a reușit 8 puncte din cele 11, făcute de rapidiști în toate cele 18 runde ale turului. FC Rapid a retrogradat în Liga a II-a, pe cale sportivă, după ce ocupat locul 16, într-un sezon în care au retrogradat 6 din cele 18 echipe ale primului eșalon.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă