14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleMoraru își pune toate speranțele în Dinu Gheorghe și Pustai pentru salvarea...

Moraru își pune toate speranțele în Dinu Gheorghe și Pustai pentru salvarea Rapidului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat că singurii care mai pot salva Rapidul de la retrogradare sunt președintele Dinu Gheorghe și tehnicianul Cristi Pustai, aduși la club la începutul acestui an.

"Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sunt cei mai buni. Sunt sigur că reprezintă cele mai bune alegeri pentru Rapid. Am încredere în dânşii că vor reuşi să îndeplinească obiectivul echipei pentru retur. Dacă nici Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai nu salvează Rapidul de la retrogradare atunci nu îl mai salvează nimeni niciodată", a declarat Moraru, potrivit Mediafax.

Moraru, care i-a prezentat noului antrenor în cursul zilei de marţi baza Pro Rapid, a menţionat că Pustai va semna în zilele următoare contractul cu gruparea giuleşteană. "Este clar, Cristi Pustai va fi antrenorul Rapidului în retur. Astăzi a vizitat şi baza de pregătire, ne-am înţeles, am bătut palma, într-o zi sau două semnăm şi contractul. Mai vrem să discutăm un pic despre durata acestuia, am vrea să fie pe o perioadă mai lungă, însă nu este o problemă majoră asta", a adăugat Valerii Moraru.

Acţionarul majoritar a afirmat că Dinu Gheorghe a semnat contractul şi este şi oficial preşedintele FC Rapid. "Domnul Dinu a semnat contractul, era doar o chestiune de zile, eu nu am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Dânsul s-a apucat de treabă de mai mult timp, dar acum putem spune că este şi oficial preşedintele Rapidului", a precizat Moraru.

Până la începerea returului Ligii I, lotul echipei Rapid, care acum numără doar nouă jucători, va fi completat până la 24. "Vom aduce jucători, este normal, pentru că au rămas puţini. Vor fi cel puţin 18 la reunirea echipei, iar până la începerea returului vom avea un lot de 23-24 de jucători", a mai spus Moraru.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar nouă fotbalişti: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

Cele mai citite

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă