15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleMoți, mai bulgar decât bulgarii! Fanii cer cetățenia pentru el

Moți, mai bulgar decât bulgarii! Fanii cer cetățenia pentru el

Eroul meciului Ludogoreț – Steaua 7-6, din play-off-ul Ligii Campionilor, Cosmin Moți, este adulat de către fanii din țara de la Sud de Dunăre. Mai mulți suporteri au început să ceară cetățenia bulgară pentru românul lui Ludogoreț Razgrad.

"Moţi a devenit erou în Bulgaria şi mulţi fani au scris că ar trebui să i se ofere cetăţenia bulgară şi funcţia de preşedinte pentru emoţiile pe care le-a generat aseară", notează cotidianul Standard, citat de Mediafax.

"Moţi mare, Ludogoreţ unică – Europa şi întreaga lume îşi va aminti de acest meci istoric!", a titrat sportal.bg.

"Calificare istorică a echipei Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor", a titrat şi focus-sport.net.

"Unicul Cosmin Moţi a calificat Ludogoreţ în Champions League după penaltiuri dramatice", a scris sportal.bg.

Potrivit epicnews.bg, locuitorii din Razgrad au sărbătorit pe străzi calificarea în premieră a echipei lor în grupele Ligii Campionilor. Ei au scandat numele formaţiei, Ludogoreţ, şi pe cel al lui Cosmin Moţi.

"Astăzi, toţi am fost eroi, iar Moţi este unul dintre noi. Am bătut Steaua, ei au plătit pentru aroganţa lor. Inima şi spiritul îl fac pe Moţi o persoană unică",a declarat Svetoslav Diakov, citat de novsport.com.

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă