13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMutu a luat leapșa de la Anghelache. Și-a turnat pe cap găleata...

Mutu a luat leapșa de la Anghelache. Și-a turnat pe cap găleata cu apă

Adrian Mutu a acceptat provocarea venită de la Constantin Anghelache, președintele executiv al Dinamo și i-a pus pe doi colegi de la FC Petrolul să-i toane o găleată de apă cu gheață pe cap. 

Mutu a postat clipul în care acceptă "leapşa" de la Anghelache pe contul său de Instagram. El apare în video cum este udat din cap până-n picioare de doi colegi, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. El a acceptat provocarea lui Anghelache după doar o oră și jumătate. El i-a provocat mai departe să-și toarne apă pe cap pe colegul său de echipă Pablo de Lucas, antrenorul secund al echipei naţionale Valeriu Răchită şi artiştii Cabron, Alex Velea, Antonia.

Anghelache, care a fost și el "botezat" la rândul său,  i-a provocat să-i urmeze exemplul pe Adrian Mutu, pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican şi pe preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe. "Am o provocare pentru Adi Mutu, Flavius Stoican şi Dinu Gheorghe, zis «Vamă». Luaţi-o înainte sau plătiţi suta de euro", a declarat oficialul dinamovist, conform Mediafax.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă