15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleMutu vrea titlul în Liga I cu Petrolul. Ce spune "briliantul"

Mutu vrea titlul în Liga I cu Petrolul. Ce spune “briliantul”

Adrian Mutu, atacantul FC Petrolul Ploiești, vrea să câștige Liga I în sezonul 2014-2015. El a declarat la INMS, acolo unde a efectuat vizita medicală, că Petrolul este cea mai valoroasă echipă de la ora actuală din campionatul intern.

"Ne-am reunit de două zile, pe băieţii noi nu am reuşit să-i cunoaştem încă. Dar vom avea timp în cantonament. Mai trebuie să vină Teixeira şi Ianis să vedem ce se întâmplă cu el şi suntem toţi. Am vorbit şi cu Guilherme şi cu Zicu. Cu Guilherme nu s-au înţeles la tratative, ne-am luat la revedere ieri, iar cu Ianis discută despre contract. Cred că în sezonul viitor vom avea mai multă experienţă, am învăţat din greşelile de anul trecut. Sunt aceleaşi echipe care se bat pentru titlu. Sper să ieşim învingători, obiectivul nostru este câştigarea titlului, Cupei României şi Cupei Ligii. Cred că în afară de cele trei echipe de anul trecut, care s-au bătut la titlu, Petrolul, Steaua şi Astra, va încerca şi Dinamo. Dar nu ştiu câtă forţă va avea. Noi ne dorim foarte mult titlul şi cred că în momentul de faţă suntem echipa cea mai valoroasă din Liga I", a declarat Mutu, conform Mediafax.

Mutu a declarat că încă nu poate spune dacă în 2015 se va retrage din fotbal, el având contract cu Petrolul până în vara anului viitor. De asemeni, în lupta echipei sale cu Steaua, Mutu consideră că nu are importanță faptul că pe banca tehnică a campioanei este un nou antrenor. El se așteaptă ca principala rivală, Steaua, să joace diferit cu Gâlcă pe bancă.

Referitor la sezonul viitor al Ligii I, Mutu speră ca CS Universitatea Craiova şi Rapid să participe la competiţie: "Craiova şi Rapid sunt echipe iubite de suporteri, echipe frumoase, cu tradiţie. Sper din tot sufletul, pentru ei şi pentru suporterii lor să se întoarcă în Liga I".

Jucătorii formaţiei Petrolul Ploieşti, au efectuat, miercuri, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Aceştia au fost următorii: Peterson Pecanha, Alberto Cobrea, Mirel Bolboaşă, Iuliu Oprea, Jean Sony Alcenat, Dean Beţa, Geraldo Alves, Roberto Alecsandru, Ovidiu Hoban, Gerson Guimaraes, Jean-Alain Andre Fanchone, Sony Mustivar, Alexandru Radu, Romario Santos Pires, Pablo de Lucas, Laurenţiu Marinescu, Gevaro Nepomuceno, Njongo Lobe Priso, Juan Angel Albin, Vlad Morar, Adrian Mutu, Patrick N'Koyi, Toto Tamuz, Rareş, Andrei Peteleu şi Joseph Abou Murad.

Au absentat Ianis Zicu, aflat în tratative cu conducerea clubului în ceea ce priveşte contractul său şi Filipe Teixeira, învoit.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă