10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleNeymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondială

Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondială

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractură de vertebră şi nu va mai juca la Cupa Mondială, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar, transmite mediafax.

"Testele efectuae au arătat că a suferit o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre lombare", a declarat Rodrigo Lasmar.

Atacantul brazilian Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei, de la Fortaleza, fiind transportat la spital pentru teste medicale.

El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă.

La meciul din semifinale cu Germania, Brazilia nu va putea conta nici pe serviciile căpitanului Thiago Silva, care va fi suspendat.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă