6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleNicolae Grigore a lăsat Rapidul pentru Dinamo. Cum motivează rapidistul alegerea

Nicolae Grigore a lăsat Rapidul pentru Dinamo. Cum motivează rapidistul alegerea

Dinamo a transferat un jucător cu ștate vechi în Giulești. Nicolae Grigore a ales Dinamo, în detrimentul Rapidului, declarând că în Ștefan cel Mare a găsit "oameni serioşi".

"Grigore este jucător de caracter, cu mentalitate de învingător. Sunt convins că experiența lui Grigore în Liga I și în cupele europene ne va ajuta să formăm o echipă competitivă. Este un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și mă bucur că am ajuns la un acord pentru transferul la Dinamo. Am vrut să-l aduc la Timișoara, apoi am încercat la Târgu Mureș, dar nu am reușit la vremea respectivă. Grigore este jucător de caracter, cu mentalitate de învingător. Sunt convins că experiența lui Grigore în Liga I, în cupele europene ne va ajuta să formăm o echipă competitivă", a declarat managerul general Daniel Stanciu, conform site-ului oficial al clubului.

Mijlocaşul Nicolae Grigore a juca ultima oară la Apollon Limassol (Cipru) şi a semnat un contract cu Dinamo până în vara lui 2016. El a fost foarte aproape de a ajunge în Giuleşti, însă a fost întors din drum pe ultima sută de metri. La Dinamo, Grigore va purta tricoul cu numărul 5 și urmează să se alăture lotului lui Teja, în cantonamentul din Turcia.

"Am luat foarte repede decizia de a semna cu Dinamo pentru că aici am întâlnit oameni serioși, cu un proiect pentru performanță. Mă bucur că voi îmbrăca tricoul unui club mare în România, un club respectat în toată lumea. Nu sunt ipocrit să spun că sunt dinamovist de mic, dar pot să declar cu toată convingerea că sunt antistelist", a declarat şi Grigore.

Grigore a jucat în 229 de meciuri și a marcat 24 de goluri în Liga I pentru Rapid şi FC Brașov, câștigând şapte trofee în România, toate pentru clubul din Giuleşti: titlul de campion național (2003), Cupa României (2002, 2006, 2007) şi Supercupa României (2002, 2003, 2007).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă