15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleNicolae Manea, aplaudat de sute de fani pe ultimul drum

Nicolae Manea, aplaudat de sute de fani pe ultimul drum

Fostul jucător, antrenor şi preşedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Străuleşti 2, fiind condus pe ultimul drum de 200 de persoane. Cortegiul funerar a fost așteptat, în dreptul stadionul din Giulești de sute de fani.

La slujba de înmormântare a omului de fotbal, decedat la vârsta de 60 de ani, au asistat mai mulţi oameni de fotbal printre care: Gheorghe Hagi, Gino Iorgulescu, Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă, Ilie Balaci, Valeriu Argăseală, Vlad Munteanu, Daniel Prodan, Dumitru Mihalache, Mihai Stoichiţă, Florin Bratu, Adalbert Kassai, Florin Halagian, Vasile Avram, Narcis Răducan, Florin Prunea, Ion Manu, Dănuţ Perjă, Renzo Rossi, Nicolae Stanciu, Fane Ţâră, Rică Răducanu şi Ioan Goanţă. Slujba a avut loc la Biserica Sfânta Vineri-Nouă din Bucureşti, potrivit Mediafax.

De asemenea, au adus un ultim omagiu fostului fotbalist şi secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, fosta gimnastă Monica Roşu, şi artiştii Romică Ţociu, Adrian Enache, Andrei şi Kamara de la formaţia Alb şi Negru.

Jucătorii Alexandru Coman, Valentin Balint, Andrei Ciolacu, Daniel Niculae şi Gabriel Tamaş au participat la ceremonia de înhumare, la fel ca fostul acţionar al FC Rapid Nicolae Cristescu şi politicianul Corneliu Vadim Tudor.

În drumul spre cimitir, cortegiul funerar a oprit în faţa Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu, unde câteva sute de fani au aplaudat şi au scandat numele fostului atacant rapidist.

Nicolae Manea a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, după ce în luna septembrie fusese diagnosticat cu cancer la ficat.

Născut la 11 martie 1954, Manea şi-a început cariera la Rapid, formaţie pentru care a evoluat 13 ani. De altfel, ca jucător a activat doar la alte două echipe, la Steaua pentru o scurtă perioadă de timp şi la Gloria Bistriţa în finalul carierei.

Ca antrenor a condus formaţiile Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Corona Braşov.

Până în luna septembrie a acestui an, Nicolae Manea a ocupat funcţia de preşedinte al FC Rapid.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă