14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleOficial. Steaua s-a despărțit de cinci dintre jucătorii de bază. Niciun leu...

Oficial. Steaua s-a despărțit de cinci dintre jucătorii de bază. Niciun leu încasat!

FC Steaua s-a despărțit de cinci dintre jucătorii săi de bază, aceștia ajungând la finalul contractelor. Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepeliţă, Raul Rusescu şi Alexandru Bourceanu vor părăsi campioana României.

“Clubul nostru le multumeşte tututor pentru performanţele extraordinare realizate de-a lungul anilor în tricoul roş-albastru, în care au cucerit trei titluri consecutive, o Supercupă a Romaniei, o Cupă a României şi Cupa Ligii, precum şi participări în grupele UEFA Champions League şi UEFA Europa League”, scrie clubul stelist pe site-ul propriu.

Cum cei cinci au devenit jucători liberi de contract, Steaua nu va încasa niciun ban de pe urma lor.

Arlauskis, 27 de ani, ajuns la Steaua înaintea sezonului recent încheiat, a evoluat în 40 de partide în toate competițiile. El a semnat deja un contract cu Watford.

Citește și Arlauskis va juca în Premier League. Cifrele lituanianului la Steaua

Iasmin Latovlevici, 29 ani, a evoluat la Steaua în 176 de partide oficiale, începând din 2010. El a înscris 12 goluri şi a dat 11 pase decisive. Cel mai important gol al său a fost cel din Liga Europa, din returul cu Ajax, câștigat de steliști cu scorul de 2-0.

Prepeliţă, 29 ani, a venit la în 2011, evoluând în 128 de meciuri, timp în care a marcat de 11 ori şi a dat şapte pase de gol.

Alexandru Bourceanu, 30 ani, fostul căpitan al campioanei, a venit la Steaua în 2011, însă a fost transferat, în ianuarie 2014, la Trabzonspor. În prima parte a sezonului actual el a fost împrumutat înapoi la Steaua. A jucat în total în 134 de meciuri, a marcat patru goluri şi a dat 26 de pase de gol.

Rusescu, 26 ani, a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai campioanei din ultimii ani, el ajungând în Ghencea înaintea sezonului 2011/2012. Vândut la Sevilla, acolo unde nu a evoluat mai deloc, el a fost împrumutat la Braga, iar apoi la Steaua, în septembrie 2014. Pentru Steaua a evoluat în 123 meciuri, a înscris 54 de goluri şi a reușit 21 de assist-uri.

 

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă