15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleOFICIAL. Vlad Chiricheș este jucătorul lui Napoli. Fostul stelist, pe urmele lui...

OFICIAL. Vlad Chiricheș este jucătorul lui Napoli. Fostul stelist, pe urmele lui Chivu și Ștefan Radu!

Transferul lui Vlad Chiricheș la Napoli a fost oficializat de către clubul napoletan. Ultimii român care au evoluat la nivel înalt în Serie A a fost tot doi fundași, Cristian Chivu și Ștefan Radu.

SSC Napoli a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a semnat cu Vlad Chiricheș, care a fost transferat de la clubul englez Tottenham Hotspur. În același timp londonezii au anunțat și ei mutarea pe site: “Ne-am înţeles cu Napoli pentru cedarea lui Vlad Chiricheş. Îi dorim jucătorului mult succes în carieră.”

Citește și EȘEC răsunător pentru Walter Zenga: Sampdoria, “virusată” de Vojvodina! Reacția fostului antrenor al Stelei

Vlad Chiricheş a ajuns la Napoli, miercuri, când a intrat direct în cantonamentul echipei, după ce a făcut vizita medicală. El a semnat ulterior un contract pe patru ani de zile, urmând să câștige circa 500.000 euro anual.

Tottenham va pierde bani de pe urma acestui transfer, urmând să încaseze de la Napoli doar 6 milioane euro, după ce l-a cumpărat de la Steaua, în 2013, contra sumei de 9,5 milioane euro.

Citește și Astra supraviețuiește ȘOCULUI din Premier League, scor final 2-2 cu West Ham!

Pentru Chiricheș transferul la Napoli ar putea fi un imbold în cariera sa, după ce intrase într-un con de umbră la Tottenham. Chiricheș va avea colegi chiar mai renumiți decât la Tottenham, urmând să evolueze alături de Higuain, internațional al Argentinei.

După ce Adrian Mutu a devenit o legendă în Serie A, singurii români care au ajuns să se impună la nivel înalt în acest campionat au fost doi fundași, Cristian Chivu (ultima dată la Inter) și Ștefan Radu (Lazio), ultimul dintre ei în continuare în activitate.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă