12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleOlăroiu, aproape de optimile Cupei Asiei: Am jucat ofensiv și am câștigat

Olăroiu, aproape de optimile Cupei Asiei: Am jucat ofensiv și am câștigat

Arabia Saudită este tot mai aproape de optimile Cupei Asiei, după rezultatele înregistrate, miercuri, în cadrul Grupei B. Cosmin Olăroiu a declarat că victoria din meciul cu nord-coreenii a fost posibil pentru că a riscat cu un joc ofensiv.

"Am fost încrezător, pentru că era greu pentru Coreea de Nord să ţină acelaşi ritm tot timpul. I-am obosit şi ştiam că ne vor oferi spaţii. Am decis să jucăm cu doi atacanţi şi de aceea am pierdut ceva din consistenţa de la mijloc. Am avut ceva probleme acolo. Ei au înscris şi au fost periculoşi pe contraatac, dar uneori trebuie să îţi asumi riscuri", a declarat Olăroiu, conform Mediafax.

Întrebat dacă este mai încrezător acum în şansele Arabiei Saudite de a se califica în sferturile de finală ale competiţiei, Olăroiu a răspuns: "Dacă nu avem încredere, atunci ce avem? Este important să trecem peste acest moment foarte repede, aşa cum am făcut-o după meciul cu China şi să ne gândim la următorul meci, care va fi împotriva unei echipe diferite cu un stil de joc diferit. Trebuie să fim concentraţi.

În urma rezultatelor înregistrate în cea de-a doua etapă, reprezentativa Arabiei Saudite are nevoie de cel puţin o remiză pentru a accede în sferturile de finală, alături de China.

Duminică, de la ora 12.00, vor avea loc partidele Uzbekistan – Arabia Saudită, la Melbourne, şi China – Coreea de Nord, la Canberra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă