9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleOlăroiu, debut cu înfrângere la Cupa Asiei. Declarația selecționerului Arabiei Saudite

Olăroiu, debut cu înfrângere la Cupa Asiei. Declarația selecționerului Arabiei Saudite

Cosmin Olăroiu a avut parte de un debut dificil pe banca selecționatei Arabiei Saudite, el pierzând ambele meciuri, inclusiv prima partidă din cadrul Grupei B a Cupei Asiei pe Națiuni.

Arabia Saudită a pierdut prima partidă oficială, cu Olăroiu pe bancă, în fața Chinei, scor 0-1, la capătul unui meci în care saudiții nu au fost ocoliți de ghinion. Partida s-a disputat la Brisbane, Australia.

"După un astfel de meci este greu de făcut o analiză imediat. Am avut ghinion, am fost mai mult decât ghinionişti. În prima repriză, adversarii noştri ne-au blocat bine şi nu am găsit spaţii ca să ne folosim viteza. În repriza a doua am jucat ma bine, ne-am creat câteva ocazii şi am avut un penalti. Şi din nefericire am primit gol din lovitură liberă. Trebuie acum să ne gândim la meciul următor, cu Coreea de Nord. Mai avem şanse de calificare, nu se termină totul după primul meci", a spus Olăroiu, potrivit site-ului oficial al competiției.

Arabia Saudită evoluează, la Cupa Asiei pe Națiuni, în Grupa B, alături de reprezentativele Chinei, Coreei de Nord și Uzbekistanului. Următoarele partide pentru echipa lui Olăroiu sunt pe datele de 14 ianuarie (Coreea) și 18 ianuarie (Uzbekistan). Olăroiu a preluat conucerea Arabiei Saudite, la începutul acestui an, în vederea turneului final din Australia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă