19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleOleg Protasov este noul antrenor al Astrei Giurgiu. Daniel Isăilă, demis printr-o...

Oleg Protasov este noul antrenor al Astrei Giurgiu. Daniel Isăilă, demis printr-o notificare

Schimbare făcută din mers la Astra Giurgiu. Daniel Isăilă a fost demis de patronul Ioan Niculae. Locul său va fi luat de Oleg Protasov.

"Acum am primit înştiinţarea că am fost demis. Mă aşteptam la acest lucru, după întâlnirea de luni cu patronul echipei. Avem păreri diferite, nu ne mai înţelegeam. Eu sunt bucuros de ceea ce am realizat până acum la Astra, nu regret că am revenit. Probabil, decizia lor a venit şi în urma rezultatelor din ultima vreme, dar cred că totul s-a rupt înaintea meciului cu CFR, când jucătorii nu s-au mai antrenat, a intervenit oboseala", a spus Daniel Isăilă la Digi Sport.

În mandatul lui Isăilă, Astra a fost eliminată din "şaisprezecimile" Cupei României, după 1-3, cu CS Mioveni, a pierdut primele două meciuri din Grupa D a Europa League, 1-5 cu Dinamo Zagreb în deplasare şi 1-2 cu FC Salzburg acasă, şi a fost învinsă, cu scorul de 1-0, acasă, de Viitorul Constanţa, în ultima etapă din Liga I. După zece runde, Astra este pe locul patru, cu 19 puncte, la şase puncte în spatele Stelei, liderul clasamentului Ligii Întăi.

Oleg Protasov este noul antrenor al giurgiuvenilor. Ucraineanul a ajuns la o înţelegere cu conducerea Astrei şi va fi prezentat, oficial, azi, mai scriu jurnaliştii de la Digi Sport.

Protasov a mai antrenat în România-el a pregătit-o pe Steaua în 2005. Atunci, antrenorul a participat cu roş-albaştrii în preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a fost eliminată în play-off de Rosenborg.

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă