20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială Brazilia: Programul fazelor eliminatorii

Cupa Mondială Brazilia: Programul fazelor eliminatorii

Cupa Mondială din Brazilia continuă regalul de fotbal cu fazele eliminatorii, ultimele 16 echipe luptând pentru titlul mondial. Urmărește aici evoluția viitoarei campioane mondiale, din optimi până în marea finală de pe 13 iulie, ora 22.00, disputată pe stadionul Maracana, la Rio de Janeiro.

La finalul celor 48 de meciuri din faza grupelor, doar 16 echipe au mai rămas în competiție. Pentru a deveni campioană o echipă trebuie să-și câștige următoarele 4 meciuri. Două echipe din aceeași grupă nu se mai pot întâlni decât dacă dispută finala mare, de pe 13 iulie, sau finala mică, de pe 12 iulie.

Câștigătoarele grupelor sunt: Brazilia (A), Olanda (B), Columbia (C), Costa Rica (D), Franța (E), Argentina (F), Germania (G), Belgia (H)

Finalistele grupelor sunt: Mexic (A), Chile (B), Grecia (C), Uruguay (D), Elveția (E), Nigeria (F), SUA (G), Algeria (H)

Golgheteri faza grupelor: Thomas Muller/Germania (4 goluri, 1 pasă gol), Lionel Messi/Argentina (4 goluri), Neymar/Brazilia (4 goluri), Benzema/Franța (3 goluri, 2 pase de gol), James Rodriguez/Columbia (3 goluri, 2 pase de gol).

[image image-id=”488661″ height=”400″ width=”400″ image-title=”faza”]

Program optimi, în ordinea desfășurării meciurilor:

Brazilia – Chile (28 iunie, ora 19.00, Belo Horizonte)

Columbia – Uruguay (28 iunie, ora 23.00, Rio de Janeiro)

Olanda – Mexic (29 iunie, ora 19.00, Fortaleza)

Costa Rica – Grecia (29 iunie, ora 23.00, Recife)

Franța – Nigeria (30 iunie, ora 19.00, Brasilia)

Germania – Algeria (30 iunie, ora 23.00, Porto Alegre)

Argentina – Elveția (1 iulie, ora 19.00, Sao Paulo)

Belgia – SUA (1 iulie, ora 23.00, Salvador)

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă