12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleOțelul Galați: Vom plăti la zi salariile jucătorilor, atunci când vom încasa...

Oțelul Galați: Vom plăti la zi salariile jucătorilor, atunci când vom încasa banii din drepturile TV

Administratorul special al clubului Oţelul Galaţi, Vlad Răpişcă, a spus că jucătorii grupării gălățene își vor primi la zi salariile, după ce clubul va încasa banii din drepturile TV de la LPF.

"Am urcat în Poiana Braşov şi am stat doar o zi (n.r. – alături de lotul echipei). Trebuie rezolvată cât mai rapid problema banilor. Ştiu că sunt probleme şi la alte echipe, însă eu vreau să îi văd pe băieţii noştri preocupaţi doar de fotbal. Banii de la ligă sunt vitali şi avem promisiuni că vor fi viraţi în următoarele zile. Menţin ceea ce am spus, în momentul în care primim ce avem de primit, toată lumea va fi cu banii la zi. Nu voi accepta nici o centimă restanţă. În pofida locului din clasament, Oţelul trebuie să fie un club profesionist pentru că are în organigramă doar profesionişti cu ştate vechi în fotbal. În ultima perioadă s-a lucrat foarte mult la imagine şi vrem să o menţinem pozitivă. Imaginea dă credibilitate", a spus Răpişcă, conform Mediafax.

Oficialul a menţionat că în perioada următoare lotul va fi completat cu "cel puţin" trei jucători. "În sfârşit l-am văzut pe Tibi Selymeş zâmbind. La finalul turului, a cerut cinci jucători care să ne ajute cu adevărat să ne salvăm de la retrogradare. Am adus patru şi încercăm să mai aducem cel puţin trei fotbalişti pregătiţi să intre în luptă", a spus administratorul special.

La jumătatea sezonului, Oţelul Galaţi ocupă locul 17 în Liga I, penultimul, cu 12 puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă