13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestylePandurii - Steaua, meci de foc la Târgu Jiu. Vezi echipele de...

Pandurii – Steaua, meci de foc la Târgu Jiu. Vezi echipele de start

Pandurii – Steaua. După victoria de marți de la București împotriva lui Dinamo, Pandurii se pregătesc de un meci la fel de dificil, însă la ei acasă. În etapa 21 a Ligii 1, Stadionul Municipal din Târgu Jiu va găzdui, duminică seară, meciul Pandurilor cu FC Steaua București.

Cu 47 de puncte și +14 în „Clasamentul adevărului”, Steaua este actualul lider al Ligii 1. Pandurii au numai 22 de puncte, -8 la „Adevăr” și, pentru a scăpa de emoțiile retrogradării, au nevoie de toate cele trei puncte puse în joc.

În meciul din tur, Steaua a învins Pandurii cu 6-0. Antrenorul Pandurilor, Edi Iordănescu, declara însă, ieri, că meciul din tur a fost un accident care „nu reflectă valoarea reală a celor două echipe”, astfel că, la Târgu Jiu, situația va fi alta.

Meciul de la Târgu Jiu este de mare interes pentru suporterii ambelor echipe, nefiind exclusă o confruntare între membrii galeriilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, Alin Ivan, a anunțat că „43 de suporteri ai echipei oaspete au aplicată măsura de siguranță a interzicerii accesului la competițiile și jocurile sportive”.

ECHIPELE DE START:

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic – P. Anton, Pintilii – Răduţ, Nistor, Shalaj – Mihai Roman
Antrenor Edi Iordanescu

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Filip – Popa, Chipciu, Tănase (cpt.) – Ţucudean

Antrenor Costel Galca

Arbitru la centru: Sebastian Colțescu

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă