15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestylePandurii Târgu Jiu- Oţelul Galaţi 4-0, în etapa a IX-a a Ligii...

Pandurii Târgu Jiu- Oţelul Galaţi 4-0, în etapa a IX-a a Ligii Întâi

Pandurii Târgu Jiu au învins, azi, pe teren propriu, cu 4-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a noua a Ligii Întâi.

Golurile au fost înscrise de Roman '58, '61 şi Matulevicius '59, '82.

Oţelul Galaţi a rămas în inferioritate numerică în minutul 84, când a fost eliminat Grădinaru pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici – Răduţ, Anton, Nistor (Predescu '74) – Shalaj (Buleică '57), Roman, Nicoară (Matulevicius '55). Antrenor: Petre Grigoraş.

Oţelul Galaţi: Hotoboc – Mişelăricu, Miron, Sipovici, Popescu – Cojoc (Milea '61), Helder – Grădinaru, Avdici, Popa (Tudorie '46) – Jula (Cernat '72). Antrenor: Tibos Selymes.

Cartonaşe galbene: Helder '37, Grădinaru '53, '84

Cartonaş roşu: Grădinaru '84

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Paul Unimătan (central), Iulian Radu, Adrian Popescu (asistenţi) şi Marian Balaci (rezervă).

Observatori au fost Irina Mîrţ şi Aurel Beldeanu.

Pentru Florin Cernat, meciul de la Târgu Jiu a fost primul după revenirea la Oţelul Galaţi, echipă la care şi-a început cariera.

 

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă