9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestylePantilimon face apel la fanii lui Sunderland: Este un meci important. Avem...

Pantilimon face apel la fanii lui Sunderland: Este un meci important. Avem nevoie de victorie

Costel Pantilimon, portarul formaţiei Sunderland, a făcut apel la fani înaintea meciului cu Burnley, din Premier League. El a spus că înțelege nemulțumirile suporterilor, în urma rezultatelor din ultima perioadă, dar speră la o victorie în meciul de sâmbătă.

Sunderland a obţinut în actuala ediţie a campionatului Angliei o singură victorie în meciurile de pe teren propriu, parcursul echipei provocând nemulţumirea suporterilor. Fanii vor fi prezenţi totuşi în număr mare la partida de sâmbătă cu Burnley, din etapa a XXIII-a, fiind vândute deja peste 44.000 de bilete, conform Mediafax.

"Este un meci important. Nu doar acesta cu Burnley, ci şi celelalte meciuri. Însă este adevărat că avem nevoie de victorie. Sperăm să le facem fanilor ziua frumoasă cu o victorie şi să jucăm bine pentru căpăta încredere. Înţeleg ce simt fanii, pentru că ştiu că ne susţin tot timpul. Sunt alături de noi acasă şi în deplasare, iar uneori nu le-am dat ce aşteptau. Dar sunt sigur că ne vor susţine în continuare, pentru că avem nevoie de ei şi pentru că doar cu ei alături putem obţine rezultate bune", a spus Pantilimon.

Costel Pantilimon se aşteaptă ca meciul cu Burnley să fie dificil. "Ştim totul despre adversarii noştri şi îi respectăm, dar trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm. Nu ştim ce se va întâmpla, dar bineînţeles că vrem să începem bine. Burnley este o echipă bună şi ne aşteptăm să avem în faţă o adversară puternică", a adăugat românul.

Înaintea etapei a XXIII-a, Sunderland se află pe locul 16 în clasamentul campionatului englez, cu 20 de puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă