15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestylePartida Steaua - Rio Ave, din Liga Europa, arbitrată de galezul Lee...

Partida Steaua – Rio Ave, din Liga Europa, arbitrată de galezul Lee Evans

Meciul Steaua – Rio Ave, programat joi, la ora 20.00, pe Arena Naţională, contând pentru etapa a treia din grupele Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă galeză. Centralul partidei va fi Simon Lee Evans, care a mai arbitrat două meciuri ale echipelor românești în cupele europene.

Evans va fi ajutat pe linii de Philip Thomas şi Edward King, arbitri adiţionali fiind John Bryn Roberts şi Mark Steven Whitby. Rezerva partidei va fi Nick Pratt, potrivit site-ului oficial al campioanei României.

Delegat UEFA pentru acest meci a fost desemnat finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii vor fi supervizaţi de rusul Alexei Spirin.

Simon Lee Evans (39 de ani) a mai oficiat de două ori în partide în care au fost implicate echipe din România, de fiecare dată în grupele Ligii Europa: Pandurii – Pacos Ferreira, scor 0-0 (12 decembrie 2013), şi PSV Eindhoven – Rapid, scor 2-1 (15 decembrie 2011).

Evans a primit licența FIFA în 2004, iar de atunci a arbitrat în două turnee preliminare ale Cupei Mondiale, cel din 2010 și cel din 2014.

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă