13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePartizan - Steaua va avea un central maghiar. Membru al unei dinastii...

Partizan – Steaua va avea un central maghiar. Membru al unei dinastii de arbitri din Ungaria

Meciul Partizan – Steaua, din manșa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de Istvan Vad, din Ungaria.

Arbitrul Istvan Vad se va afla la centrul terenului la meciul Partizan – Steaua și va fi ajutat, pe linii, de asistenţii Peter Berettyan şi Laszlo Viszokai. Arbitru de rezervă va fi Sandor Szabo.

Citește și Live Score Partizan – Steaua: miercuri, ora 21.30. Deplasare în infern pentru elevii lui Rădoi

În vârstă de 36 de ani, Vad a devenit arbitrul internațional în 2007. El provine dintr-o familie cu tradiție în arbitraj, atât tatăl său cât și bunicul dar și sora sa fiind în această branșă.

Partida Partizan Belgrad – Steaua Bucureşti se va disputa miercuri, de la ora 21.30. În turul de pe Arena Națională rezultatul a fost de 1-1, astfel că sârbii vor avea în retur atât avantajul golului marcat în deplasare, cât și pe cel al suporterilor.

Citește și Liga Campionilor: Steaua vrea un miracol în infernul de la Belgrad

 

 

 

 

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...
Ultima oră
Pe aceeași temă