13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleDinu Gheorghe: Nu sunt încă președintele Rapidului, nu am semnat nimic UPDATE

Dinu Gheorghe: Nu sunt încă președintele Rapidului, nu am semnat nimic UPDATE

UPDATE Dinu Gheorghe a declarat că încă nu a semnat niciun contract cu FC Rapid, după ce site-ul oficial al grupării giuleștene l-a anunțat drept noul președinte al clubului.

"Nu pot să comentez ce apare pe site-ul oficial. Este adevărat că am discutat cu domnul Moraru, dar nu am dat încă un răspuns. Eu nu am semnat nimic cu Rapid, aşa că nu sunt încă preşedinte. Voi mai avea o întâlnire şi astăzi cu cei din conducere, vom vedea", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Dinu Gheorghe.

—–

UPDATE Dinu Gheorghe, fostul președinte al Astrei Giurgiu, a fost numit, miercuri în funcția de președinte al clubului FC Rapid.

"Acţionarul principal al FC Rapid, Valerii Moraru, aduce la cunoştinţă publică decizia luată privind unele schimbări în echipă şi club. Din seara zilei de miercuri, 5 noiembrie, s-a convenit (de ambele părţi) ca preşedintele FC Rapid să fie domnul Dinu Gheorghe. Pentru funcţia de antrenor, în cursul zilei de azi, se va discuta cu italianul Cristiano Bergodi. Deciziile de mai sus au fost luate de domnul Valerii Moraru împreună şi cu acordul a circa 100 de persoane reprezentând acţionariatul şi suporterii clubului. Sperăm că aceste decizii vor fi de bun augur, mai ales privind situația în care se află clubul în momentul de față, precum și rezultatele reflectate în poziția echipei în clasamentul Ligii I", se menţionează într-un comunicat al FC Rapid.

Postul de antrenor ar putea fi preluat de Cristiano Bergodi, care negociază la această oră cu patronul Valerii Moraru.

—–

FC Rapid ar putea avea o nouă conducere, fiind așteptată revenirea lui Dinu Gheorghe în Giulești. Patronul clubului, Valerii Moraru, a declarat că le-a făcut oferte antrenorului italian Cristiano Bergodi şi fostului preşedinte al Astrei Giurgiu Dinu Gheorghe.

"Suntem în negocieri cu Cristiano Bergodi. El este un antrenor care a demonstrat în România şi cu care mâine (n.r. – joi) vom negocia la Bucureşti. Domnul Bergodi nu este singurul antrenor vizat, mai sunt alţi patru pe lista noastră. În cazul în care nu vom ajunge la un numitor comun cu Bergodi, avem variante. Cu domnul Marian Rada (n.r. – actualul antrenor al Rapidului) nu am discutat deocamdată, dar sunt convins că va accepta să rămână în cadrul stafului tehnic", a spus Moraru, conform Mediafax.

Oficialul giuleştean a afirmat că i-a făcut o propunere lui Dinu Gheorghe pentru a deveni preşedintele FC Rapid. "Cu domnul Dinu Gheorghe este o discuţie separată. Nu dânsul ni l-a propus pe domnul Bergodi. Domnului Dinu Gheorghe i-am făcut o propunere de a veni preşedinte la Rapid, dar încă nu ne-a dat un răspuns. Este, din ce spune toată lumea, cel mai bun preşedinte din România, iar Rapidul are nevoie de dânsul. Sunt sigur că nu va fi nicio problemă ca dânsul să lucreze cu domnul Bergodi. Nu cred că cineva poate avea ceva împotriva unui antrenor de valoare", a precizat Moraru.

Întrebat dacă FC Rapid, club aflat în insolvenţă, are suficiente fonduri pentru a plăti salariile celor doi, Moraru a răspuns că are patronul: "Chiar dacă nu are Rapidul, are patronul. Aşa că nu o să fie o problemă cu pretenţiile financiare ale preşedintelui şi antrenorului".

Formaţia Rapid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Nemulţumiţi de evoluţia echipei, suporterii rapidişti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: "Nu meritaţi tricoul nostru să-l purtaţi".

La finalul meciului, şi acţionarul majoritar Valerii Moraru a fost apostrofat de fanii rapidişti, care l-au întrebat ce îi mai lipseşte pentru a investi la Rapid, având în vedere că administratoul judiciar Cristina Andronache nu mai este în funcţie. De asemenea, fanii i-au transmis să plece de la Rapid dacă echipa retrogradează.

După 13 etape, echipa Rapid ocupă locul 17, penultimul, în clasamentul Ligii I, cu două victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă