10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePe urmele lui Messi: Neymar nu va pleca de la Barcelona înainte...

Pe urmele lui Messi: Neymar nu va pleca de la Barcelona înainte să facă 28 de ani!

Neymar, noul al superstar al Barcelonei, după Lionel Messi, ar putea rămâne la clubul catalan cel puțin până va împlini 28 de ani. Barcelona vrea să-i prelungească brazilianului contractul scadent în 2018.

FC Barcelona își ia din timp măsuri de siguranță pe o piața a transferurilor tot mai ferventă, cu lovituri de zeci de milioane de euro, astfel că brazilianul Neymar a devenit, în planurile catalanilor, cel puțin la fel de important ca Messi. La fel cum au procedat și cu internaționalul argentinian, la un moment dat singurul jucător declarat netransferabil, oficialii din Barcelona se vor asigura că Neymar nu va părăsi clubul înainte de a-și fi atins potențialul maxim.

Cu toate că a devenit doar o chestiune de timp până când noul contract va fi semnat, impresarul lui Neymar a anunțat deja intențiile clubului, de a-și prelungi înțelegerea cu internaționalul brazilian pentru încă doi ani. "Clubul vrea să-i prelungească înţelegerea lui Neymar. Până în 2020", a declarat Wagner Ribeiro, potrivit marca.com.

Când a ajuns la Barcelona, în 2013, Neymar a semnat un contract pe 5 ani, însă oficialii clubului s-au convins de potențialul uriaș al tânărului brazilian. Neymar, care va face 23 de ani în februarie 2015, formează deja o dublă letală cu Lionel Messi, în compartimentul ofensiv. În cele 18 partide disputate în acest sezon Neymar are deja înscrise 14 goluri și a reușit 4 pase de gol. De asemenea a încasat doar 2 cartonașe galbene.

În condițiile în care sunt câteva cluburi din Europa care ar da oricât pentru a-l lua pe Lionel Messi, iar cum povestea de dragoste dintre argentinian și clubul catalan nu mai este la fel de aprinsă ca la început, Neymar a devenit jucătorul pe care catalanii vor încerca să-l păstreze cu orice preț.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă